Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Case De Vanzare Strada Teius

Case De Vanzare Strada Teius. / casă de lux în cartier de elită amplasat în mun. Apartamente construcție nouă case de locuit imobil comercial terenuri garaje. Comandati online usi metalice, usi din lemn in moldova, de calitate inalta, de la producatori renumiti. Case mexi vă oferă posibilitatea de a vă alege casa dorită din cele peste 1100 de proiecte de case listate pe www.casemexi.ro. Proprietatea oferita spre vanzare este situata in inima bucurestiului, in apropiere de piata universitatii, strada batistei, a teatrului national si de zona armneasca.pe o raza.

See more of case de vanzare in orasul pantelimon on facebook. În curând unul din colegii noștri va lua legătura telefonic cu dumneavoastră. Locuinta este dispusa pe parter si etaj, beneficiaza de o suprafata utila de 130 mp si de teren in suprafata de 1000 mp, nivelat si frumos amenajat. Comision cumparator:2% din valoarea de vanzare.ascendent imobiliarepropune spre vanzare o exclusivitate materi. Vand apartament de 92 mp situat pe strada rauseni nr 5 in fata parcului lunca florilor.in spatele blocului se afla scoala 145.in mediata apropiere a mijloculu de transport 143.pana la doamna ghica sunt 2 statii de masina.apartamentul este compus din 4 camere 2 balcoane inchise 2 bai strada teius bloc nr.

Casa Veche De Vanzare Zona Teius Pret 26500 Euro Casa Pronto
Casa Veche De Vanzare Zona Teius Pret 26500 Euro Casa Pronto Source from : https://www.casapronto.ro/anunturi-imobiliare/casa-de-vanzare-zona-teius-pret-28100-euro/
Explorează și case de vânzare în arad! Parterul are 2 camere mari la strada, living, hol, bucatarie si baie, in partea din fata si 2. Vezi aici 2 imobile de vânzare pentru teiuș, cu prețuri de la 22.000 €. Casa dispune de centrala termica pe gaz, tamplarie termopan, termoizolatie exterioara, racordata la apa, gaz si curent ; Găsește imobile de vânzare în teiuș la cele mai bune prețuri.

Vila are 340 metri pătrați construiti din care 290 metri pătrați.

Explorează și case de vânzare în arad! Cauți mai multe imobiliare de vânzare? Aveți ceva de vândut sau de închiriat? Case vacanza e appartamenti in affitto: Toate categoriile garsoniere (47) apartamente cu 2 camere (143) jos presaca ampoiului ramet santimbru sard sebes stremt sugag teius teleac telna vintu de jos.

Oferta completa de anunturi imobiliare de case vile de vanzare in iasi. Casa a fost renovata in totalitate, izolata si mansardata. Case mexi vă oferă posibilitatea de a vă alege casa dorită din cele peste 1100 de proiecte de case listate pe www.casemexi.ro. In catalogul online gasiti in vanzare la pret ieftin usi de interior si exterior moderne in chisinau. În curând unul din colegii noștri va lua legătura telefonic cu dumneavoastră.

Casa Veche De Vanzare Zona Teius Pret 26500 Euro Casa Pronto
Casa Veche De Vanzare Zona Teius Pret 26500 Euro Casa Pronto Source from : https://www.casapronto.ro/anunturi-imobiliare/casa-de-vanzare-zona-teius-pret-28100-euro/
Chisinau, centru, strada ismail, 38. Ava imob intermediaza vanzare vila situata in hemeius. Vand apartament de 92 mp situat pe strada rauseni nr 5 in fata parcului lunca florilor.in spatele blocului se afla scoala 145.in mediata apropiere a mijloculu de transport 143.pana la doamna ghica sunt 2 statii de masina.apartamentul este compus din 4 camere 2 balcoane inchise 2 bai strada teius bloc nr. Parterul are 2 camere mari la strada, living, hol, bucatarie si baie, in partea din fata si 2. Casa dispune de centrala termica pe gaz, tamplarie termopan, termoizolatie exterioara, racordata la apa, gaz si curent ;

Strada rozelor pantelimon, romania 907230.

Gaseste oferte vanzari case si vile in toate zonele din bucuresti. Cele mai multe anunturi cu case de vanzare din iasi. 173 anunturi imobiliare active in orasul iasi de la proprietari sau dezvoltatori imobiliari. În curând unul din colegii noștri va lua legătura telefonic cu dumneavoastră. Casa situata in iasi , zona popas pacurari are o suprafata utila de 110 mp pe un teren de 200 mp compusa din 4 camere si dependinte.

Locuinta este dispusa pe parter si etaj, beneficiaza de o suprafata utila de 130 mp si de teren in suprafata de 1000 mp, nivelat si frumos amenajat. Apartamente de vânzare apartamente de închiriat case de vânzare case de închiriat terenuri de vanzare ansambluri rezidenţiale. Găsește imobile de vânzare în teiuș la cele mai bune prețuri. Vezi 32 rezultate pentru case de vanzare arad vlaicu la cele mai bune prețuri, cu cea mai avantajoasă proprietate începând de la 34.000 eur. Vezi aici 2 imobile de vânzare pentru teiuș, cu prețuri de la 22.000 €.

Teius Bucuresti Trovit
Teius Bucuresti Trovit Source from : https://case.trovit.ro/teius-bucure%C5%9Fti
Vezi aici 2 imobile de vânzare pentru teiuș, cu prețuri de la 22.000 €. Comandati online usi metalice, usi din lemn in moldova, de calitate inalta, de la producatori renumiti. Proprietatea oferita spre vanzare este situata in inima bucurestiului, in apropiere de piata universitatii, strada batistei, a teatrului national si de zona armneasca.pe o raza. Apartamente construcție nouă case de locuit imobil comercial terenuri garaje. Strada teius, bucuresti, bucuresti ilfov,teius.

Strada teius, bucuresti, bucuresti ilfov,teius.

Case cu un etaj, cu două etaje cu terenuri adiacente, în intravilan și în suburbii în moldova și transnistria. În curând unul din colegii noștri va lua legătura telefonic cu dumneavoastră. Gaseste oferte vanzari case si vile in toate zonele din bucuresti. Andrei muresanu, nr 16, andra, 0742895 In catalogul online gasiti in vanzare la pret ieftin usi de interior si exterior moderne in chisinau.

Posting Komentar untuk "Case De Vanzare Strada Teius"