Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Placinta Dobrogeana Cu Branza

Placinta Dobrogeana Cu Branza. Se iau cate 2 foi de placinta, se stropesc cu unt, se. Cu siguranta multi dintre voi va amintiti de placinta dobrogeana din mamaia pentru care stateai la ditamai coada in timp ce mirosul de placinta poaspat scoasa din cuptor te innebunea pregatim mai intai umplutura. Dobrogean pie is made with salted goat or sheep cheese. 1 kg faina dobrogea 000 700 gr cas de oaie aprox. Intre timp pregatim umplutura din branza data prin razatoare si amestecata cu 3 oua si jumatate din iaurt.

Reteta rapida de placinta dobrogeana cu branza sarata! Dobrogea are multe feluri de mâncare gustoase, motive de mândrie pentru locuitorii acestei regiuni, şi parcă nicăieri în lume nu e plăcinta cu brânză mai bună ca aici. Dobrogean pie is made with salted goat or sheep cheese. Se taie bucati cu un cutit uns in grasime si se stropeste cu margarina. Branza de vaci o amestecam cu zaharul pudra, ouale si semintele pastaii de vanilie.

1
1 Source from : https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSgtX9il4C-gi1oLLaQQNCB4k5swYDNqPYBAf0VAsUZMsS9-DvH&usqp=CAU
Reteta rapida de placinta dobrogeana cu branza sarata!ingrediente:1 pachet de foi de placinta (400g)500g de branza de oaie500g de smantana5 oua150g de unt. Reteta rapida de placinta dobrogeana cu branza sarata! 1 pachet de foi de placinta (400g) 500g de branza de oaie 500g de smantana 5 oua 150g de unt topit un praf de sare. Foi de placinta cu umplutura din branza dulce si stafide, apoi acoperite cu o compozitie din iaurt, oua si zahar. Se coace placinta la foc moderat, timp de 40 de minute, apoi se scoate din cuptor si se lasa cateva minute sa se racoreasca inainte de a o scoate.

Se coace placinta la foc moderat, timp de 40 de minute, apoi se scoate din cuptor si se lasa cateva minute sa se racoreasca inainte de a o scoate.

Faina, apa, 1 ou, grasime (untura cat o nuca sau o lingura de ulei), sare. Reteta rapida de placinta dobrogeana cu branza sarata! 400 g foi de placinta. Foi de placinta cu umplutura din branza dulce si stafide, apoi acoperite cu o compozitie din iaurt, oua si zahar. Eu am folosit o tava rotunda, specific dobrogeana 🙂 e una dintre tavile mamei mele.

Continuam cu aceiasi procedura pana terminam foile si stropim pe deasupra cu putin ulei de masline si punem tava la cuptorul princalzit la 180 grade pentru 30 minute iar apoi o scoatem si adaugam pe. Se unge o tava cu unt din abundenta. Mod de preparare placinta dobrogeana.amesteca branza de vaci cu 50 ml smantana , zaharul, coaja rasa de lamaie si esenta de rom. 1 pachet de foi de placinta (400g) 500g de branza de oaie 500g de smantana 5 oua 150g de unt topit un praf de sare. O reetta de placinta dobrogeana cu branza din:

Reteta Placinta Dobrogeana Bucataras Tv Youtube
Reteta Placinta Dobrogeana Bucataras Tv Youtube Source from : https://www.youtube.com/watch?v=HM3rEpC7Yio
Se iau cate 2 foi de placinta, se stropesc cu unt, se. Placinta dobrogeana cu branza sarata. Placinta cu branza sau cu orice umplutura este un preparat culinar facut din foi de aluat in care se pune o umplutura, se. 1 pachet de foi de placinta (400g) 500g de branza de oaie 500g de smantana 5 oua 150g de unt topit un praf de sare. Reteta rapida de placinta dobrogeana cu branza sarata!

Pregatim umplutura pentru placinta dobrogeana.

Intindem fiecare parte de branza peste cele trei grupuri din foile de placinta si le rulam usor pe fiecare in parte, obtinand trei rulouri, pe care le asezam unul langa altul, in forma pentru copt. Dobrogea are multe feluri de mâncare gustoase, motive de mândrie pentru locuitorii acestei regiuni, şi parcă nicăieri în lume nu e plăcinta cu brânză mai bună ca aici. Branza o amestecam cu 350 gr smantana si o impartim in trei. Placinta creata dobrogeana cu branza dulce si stafide. 500 g faina, 1 lingurita sare, 300 ml apa rece, 4 linguri ulei, 500 g branza proaspata de vaca, 3 oua, un praf de sare, 110 g smantana, 230 g zahar, esenta de vanilie, 2 linguri faina, 2 oua, 400 g smantana, 150 g zahar.

Mod de preparare placinta dobrogeana.amesteca branza de vaci cu 50 ml smantana , zaharul, coaja rasa de lamaie si esenta de rom. Eu am folosit o tava rotunda, specific dobrogeana 🙂 e una dintre tavile mamei mele. Peste foi se pune brânză telemea sfărâmată, iar peste brânză se pune un amestec de ou bătut cu lapte şi zahăr. Branza o amestecam cu 350 gr smantana si o impartim in trei. Placinta cu branza a bunicii este delicioasa!

Plăcintă Dobrogeană Cu Branză Dulce Simigeria Matei
Plăcintă Dobrogeană Cu Branză Dulce Simigeria Matei Source from : http://simigeria-matei.ro/menu/placinta-cu-branza-dulce/
Eu am folosit o tava rotunda, specific dobrogeana 🙂 e una dintre tavile mamei mele. Reteta rapida de placinta dobrogeana cu branza sarata!ingrediente:1 pachet de foi de placinta (400g)500g de branza de oaie500g de smantana5 oua150g de unt. O reetta de placinta dobrogeana cu branza din: Placinta dobrogeana cu branza este perfecta pentru o masa in weekend, cand toata familia se aduna in jurul mesei. Reteta rapida de placinta dobrogeana cu branza sarata!

Dulce, sărată, simplă sau în diverse combinaţii, este celebră în toată ţara şi bună în orice moment al anului.

1 pachet de foi de placinta (400g) 500g de branza de oaie 500g de smantana 5 oua 150g de unt topit un praf de sare. 8 foi de placinta 250 g branza de vaci 2 oua 100 g zahar 2 linguri smantana esenta de rom 50 unt topit 1 ou 50 g zahar 2 linguri smantana 1 plic zaha. Faina, apa, 1 ou, grasime (untura cat o nuca sau o lingura de ulei), sare. O reetta de placinta dobrogeana cu branza din: You can adapt it to be with cow cheese, it is important that.

Posting Komentar untuk "Placinta Dobrogeana Cu Branza"